Resurse online pentru exersarea limbii engleze – Freerice.com

Incep seria despre #resurseonlinepentruinvatarealimbiiengleze cu un website care te invata in acelasi timp sa daruiesti.
www.freerice.com este dezvoltat de Programul pentru Alimentatie al Natiunilor Unite si ajuta la adunarea de fonduri pentru hrana acolo unde sunt comunitati care au nevoie de acest ajutor in intreaga lume.

Cum functioneaza:
👉 Freerice iti afiseaza o serie de jocuri sub forma de chestionar cu raspunsuri. Activitatea de a rezolva chestionarele te ajuta sa iti consolidezi cunostintele la limba engleza (pe ale tale sau pe ale copilului tau).
👉 Poti accesa o sectiune de ✔️VOCABULAR sau una de ✔️GRAMATICA
👉 Poti accesa mai multe sectiuni tematice precum ✔️GEOGRAFIE, ✔️STIINTE, ✔️ACTIUNI UMANITARE SI DE PROTECTIE A MEDIULUI, ✔️HRANA SANATOASA
👉 Pentru fiecare raspuns corect site-ul afiseaza o reclama platita care inseamna bani adunati in contul organizatiei pentru a putea face donatii in alimente/

Freerice poate fi instalat si sub forma de aplicatie pe mobil, pentru a-ti consolida cunostintele la engleza oriunde te afli, atunci cand ai putin timp disponibil.
Astept sa imi povestiti daca v-a fost de folos si sa postati si voi idei de activitati online care sa ajute la invatarea limbii engleze pentru cei mici si cei mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *